Не знаеме дали последниот одговор на ова барање содржи информации или не – ако сте вие Louise Crow Ве молиме најавете се и известете ги сите.

Test request 2

Louise Crow го поднесе ова барање за слободен пристап до информации за тест тело

Ова барање има непознат статус. We're waiting for Louise Crow to read a recent response and update the status.

Од: Louise Crow

Delivered

Почитувани претставници на тест тело,

Врз основа на член 4 и член 12 од Законот за слободен пристап до информации од јавен карактер (“Службен весник на Република Македонија бр. 13/ 1.2.2006 год.), ја барам следната информација од јавен карактер:

This is another test request.

Со почит,

Louise Crow

Врска до ова

Од: Louise Crow

This is a test response.

L

2014-02-28 11:51 GMT+00:00 Louise Crow
<[1][FOI #2 е-пошта]>:

Почитувани претставници на тест тело,

Врз основа на член 4 и член 12 од Законот за слободен пристап до
информации од јавен карактер (“Службен весник на Република Македонија
бр. 13/ 1.2.2006 год.), ја барам следната информација од јавен карактер:

This is another test request.

Со почит,

Louise Crow

-------------------------------------------------------------------

Ве молиме користете ја оваа адреса за е-пошта за сите одговори на ова
барање:
[2][FOI #2 е-пошта]

Дали [3][тест тело е-пошта за барање] е грешна адреса за слободен пристап
до информации барањето до тест тело? Ако да, Ве молиме контактирајте не
преку оваа форма:
[4]http://macedonia.alaveteli.org/help/cont...

Оградување: Оваа порака како и секој одговор кој ќе го направите ќе биде
објавен на интернет. Нашите политики за приватност и авторски права:
[5]http://macedonia.alaveteli.org/help/offi...

Ако овој сервис ви е корисен за добивање информации од јавен карактер,
замолете го вашиот веб-администратор да направи врска до нас од вашата
организациска страна.

-------------------------------------------------------------------

References

Visible links
1. mailto:[FOI #2 е-пошта]
2. mailto:[FOI #2 е-пошта]
3. mailto:[тест тело е-пошта за барање]
4. http://macedonia.alaveteli.org/help/cont...
5. http://macedonia.alaveteli.org/help/offi...

Врска до ова

Не знаеме дали последниот одговор на ова барање содржи информации или не – ако сте вие Louise Crow Ве молиме најавете се и известете ги сите.

Работи кои може да се направат со ова барање

Секој:
само тест тело: