Надлежни органи

Found 1 public authority in the category ‘Виш управен суд’

Виш управен суд службено лице: Верица Гавровска Петровска ул.„Никола Парапунов„ б.б. (02) 3061-536
0 барања се поднесени.
Додадено на .

Не може да го најдете она што го барате?

Прикажи само...

Започнувајќи со

Државни институции

Судска власт

Општини

Јавни претпријатија и установи

Здравствени установи

Правни и физички лица кои вршат јавни овластувања

Образовни институции

Дали недостасува некој имател?

Листа од сите иматели (CSV)