Надлежни органи

Found 10 public authorities in the category ‘Училишта за средно образование’

Државно музичко училиште-Битола 0 барања се поднесени.
Додадено на .
ОСМУ “Д-р Јован Калаузи” - Битола 0 барања се поднесени.
Додадено на .
ОСУ “Ацо Русковски”- Берово 0 барања се поднесени.
Додадено на .
ОСУ„Дрита„ - Кичево 0 барања се поднесени.
Додадено на .
СОЕУ “Јане Сандански”- Битола 0 барања се поднесени.
Додадено на .
СОТУ “Ѓорѓи Наумов”- Битола 0 барања се поднесени.
Додадено на .
СОУ„Богданци„-Богданци 0 барања се поднесени.
Додадено на .
СОУ-Гимназија “Ј.Б.Тито”- Битола 0 барања се поднесени.
Додадено на .
СОУ “Св. Наум Охридски” - Македонски Брод 0 барања се поднесени.
Додадено на .
СОУ “Таки Даскало” - Битола 0 барања се поднесени.
Додадено на .

Не може да го најдете она што го барате?

Прикажи само...

Започнувајќи со

Државни институции

Судска власт

Општини

Јавни претпријатија и установи

Здравствени установи

Правни и физички лица кои вршат јавни овластувања

Образовни институции

Дали недостасува некој имател?

Листа од сите иматели (CSV)