Надлежни органи

Found 4 public authorities in the category ‘Останати здравствени установи’

Јавна здравствена организација - здравствена станица „Железара“-Скопје 0 барања се поднесени.
Додадено на .
ПЗУ Клиничка болница AЏИБАДЕМ СИСТИНА -Скопје 0 барања се поднесени.
Додадено на .
ПЗУ „Неуромедика„- Скопје 0 барања се поднесени.
Додадено на .

Не може да го најдете она што го барате?

Прикажи само...

Започнувајќи со

Државни институции

Судска власт

Општини

Јавни претпријатија и установи

Здравствени установи

Правни и физички лица кои вршат јавни овластувања

Образовни институции

Дали недостасува некој имател?

Листа од сите иматели (CSV)