Надлежни органи

Found 23 public authorities in the category ‘Училишта за основно образование’

Основно училиште “11-ти Октомври“-Скопје 0 барања се поднесени.
Додадено на .
Основно училиште “7 Марси“-Скопје 0 барања се поднесени.
Додадено на .
Основно училиште „АС Макаренко„-Скопје 0 барања се поднесени.
Додадено на .
Основно училиште „Блаже Конески„-Скопје 0 барања се поднесени.
Додадено на .
Основно училиште “Братство“-Скопје 0 барања се поднесени.
Додадено на .
Основно училиште “Браќа Миладиновци“-Скопје 0 барања се поднесени.
Додадено на .
Основно училиште “Васил Главинов“-Скопје 0 барања се поднесени.
Додадено на .
Основно училиште “Вера Јоциќ“-Скопје 0 барања се поднесени.
Додадено на .
Основно училиште “Војдан Чернодрински“-Скопје 0 барања се поднесени.
Додадено на .
Основно училиште „Гоце Делчев„ -Скопје 0 барања се поднесени.
Додадено на .
Основно училиште “Григор Прличев“-Скопје 0 барања се поднесени.
Додадено на .
Основно училиште “Дане Крапчев“-Скопје 0 барања се поднесени.
Додадено на .
Основно училиште “Димитар Македонски“-Скопје 0 барања се поднесени.
Додадено на .
Основно училиште “Димитар Миладинов“-Скопје 0 барања се поднесени.
Додадено на .
Основно училиште “Димитар Поп Георгиев-Беровски“-Скопје 0 барања се поднесени.
Додадено на .
Основно училиште “Ѓорѓија Пулевски“- Аеродром, Скопје 0 барања се поднесени.
Додадено на .
Основно училиште “Ѓорче Петров“-Скопје 0 барања се поднесени.
Додадено на .
Основно училиште “Јохан Хајнрих-Песталоци“ -Скопје 0 барања се поднесени.
Додадено на .
Основно училиште “Кирил и Методиј“-с.Стајковци 0 барања се поднесени.
Додадено на .
Основно училиште „Конгреси и Манастирит„-Скопје 0 барања се поднесени.
Додадено на .
Основно училиште “Кочо Рацин“-Скопје 0 барања се поднесени.
Додадено на .
Основно училиште “Панајот Гиновски“-Скопје 0 барања се поднесени.
Додадено на .
Основно училиште “Св. Климент Охридски“-Скопје 0 барања се поднесени.
Додадено на .

Не може да го најдете она што го барате?

Прикажи само...

Започнувајќи со

Државни институции

Судска власт

Општини

Јавни претпријатија и установи

Здравствени установи

Правни и физички лица кои вршат јавни овластувања

Образовни институции

Дали недостасува некој имател?

Листа од сите иматели (CSV)