Надлежни органи

Found 6 public authorities in the category ‘Општи болници’

Јавна здравствена установа - Општа болница Кочани 0 барања се поднесени.
Додадено на .
ЈЗУ Градска општа болница „8-ми септември„-Скопје 0 барања се поднесени.
Додадено на .
ЈЗУ Општа болница-Гостивар 0 барања се поднесени.
Додадено на .
ЈЗУ Општа болница-Струга 0 барања се поднесени.
Додадено на .
ЈЗУ Општа болница - Струмица 0 барања се поднесени.
Додадено на .
ПЗУ во мешовита сопственост-Општа болница РЕ-МЕДИКА Скопје 0 барања се поднесени.
Додадено на .

Не може да го најдете она што го барате?

Прикажи само...

Започнувајќи со

Државни институции

Судска власт

Општини

Јавни претпријатија и установи

Здравствени установи

Правни и физички лица кои вршат јавни овластувања

Образовни институции

Дали недостасува некој имател?

Листа од сите иматели (CSV)