Надлежни органи

Found 1 public authority in the category ‘Народен правобранител’

Народен правобранител на РМ службени лица: Снежана Теодосиевска-Јордановска Зоран Билбилоски ул.”Димитрије Чуповски”бр.2, С к о п ј е (02) 3129-335 (02) 3129-359
0 барања се поднесени.
Додадено на .

Не може да го најдете она што го барате?

Прикажи само...

Започнувајќи со

Државни институции

Судска власт

Општини

Јавни претпријатија и установи

Здравствени установи

Правни и физички лица кои вршат јавни овластувања

Образовни институции

Дали недостасува некој имател?

Листа од сите иматели (CSV)