Надлежни органи

Found 10 public authorities in the category ‘Комисии’

Државна изборна комисија 1 барање е поднесено.
Додадено на .
Државна комисија за спречување на корупцијата Исто така наречени ДКСК.
2 барања се поднесени.
Додадено на .
Комисија за верификација на фактите 0 барања се поднесени.
Додадено на .
Комисија за заштита на конкуренцијата 0 барања се поднесени.
Додадено на .
Комисија за заштита од дискриминација 0 барања се поднесени.
Додадено на .
Комисија за односи со верските заедници и религиозни групи 0 барања се поднесени.
Додадено на .
Комисија за хартии од вредност 0 барања се поднесени.
Додадено на .
Регулаторна Комисија за Домување 0 барања се поднесени.
Додадено на .
Регулаторна комисија за енергетика на РМ 0 барања се поднесени.
Додадено на .

Не може да го најдете она што го барате?

Прикажи само...

Започнувајќи со

Државни институции

Судска власт

Општини

Јавни претпријатија и установи

Здравствени установи

Правни и физички лица кои вршат јавни овластувања

Образовни институции

Дали недостасува некој имател?

Листа од сите иматели (CSV)