Надлежни органи

Found 8 public authorities in the category ‘Центри за јавно здравје’

Јавна здравствена установа - Центар за јавно здравје - Велес 0 барања се поднесени.
Додадено на .
Јавна здравствена установа - Центар за јавно здравје - Кочани 0 барања се поднесени.
Додадено на .
Јавна здравствена установа - Центар за јавно здравје-Куманово 0 барања се поднесени.
Додадено на .
Јавна здравствена установа - Центар за јавно здравје - Охрид 0 барања се поднесени.
Додадено на .
Јавна здравствена установа - Центар за јавно здравје-Скопје 0 барања се поднесени.
Додадено на .
Јавна здравствена установа - Центар за јавно здравје - Струмица 0 барања се поднесени.
Додадено на .
Јавна здравствена установа - Центар за јавно здравје -Тетово 0 барања се поднесени.
Додадено на .
Јавна здравствена установа - Центар за јавно здравје - Штип 0 барања се поднесени.
Додадено на .

Не може да го најдете она што го барате?

Прикажи само...

Започнувајќи со

Државни институции

Судска власт

Општини

Јавни претпријатија и установи

Здравствени установи

Правни и физички лица кои вршат јавни овластувања

Образовни институции

Дали недостасува некој имател?

Листа од сите иматели (CSV)