Агенција за вработување на РМ

Агенции

1 барање
Вработеност во Казино индустријата
Internal review request sent to Агенција за вработување на РМ by Mirjana on .
Се чека внатрешна ревизија.
Почитувани претставници на Агенција за вработување на РМ, Врз основа на член 4 и член 12 од Законот за слободен пристап до информации од јавен каракт...

Прикажани се само барањата кои се направени преку Слободен пристап. ?